2015 Henk Matser

Zilveren Vitessenaar

In 2015 werd Henk Matser benoemd tot zilveren Vitessenaar. Henk kenmerkte zich door betrokkenheid, passie en liefde voor de club. Op diverse gebieden, van de voetbalacademie tot maatschappelijke activiteiten, zette Henk zich in. Jarenlang als teammanager bij teams van de voetbalacademie, waarin hij de spil is bij het ontvangst van de tegenstanders en arbitrage en bij de ondersteuning van de technische staf. Maar ook voor het bedrukken van wedstrijd- en trainingskleding maakt Henk alle tijd. Ook begeleide Henk de ballenjongens bij de thuiswedstrijden van de A-selectie in GelreDome.

Henk straalde rust uit en ondersteunde zijn collega’s waar mogelijk. En altijd met geel-zwarte passie. Henk was, als Arnhemmer en Vitessenaar, een ware ambassadeur voor de club.

Links op de foto staat Henk met gouden Vitessenaar Jan Snellenburg te stralen in 2015 bij zijn benoeming als Zilveren Vitessenaar. In 2019 overleed Henk waar Jan Snellenburg hem wederom toesprak. Wendy zijn dochter zei tegen mij toen ik het gesigneerde shirt mee kreeg voor de foto. We weten zeker dat mijn vader van boven met dezelfde lach heeft staan te stralen toen Jan Snellenburg bij zijn afscheid even het woord nam. Zo trots was hij om Vitessenaar te zijn. Het is een gemis voor vele dat Henk er niet meer is. We koesteren de herinneringen. Bedankt voor alles Henk.

Scroll Up