Wie zijn Wij

Mijn naam is Jan Willem Gijsbers initiator van Vitesse Shirts. Mijn collectie is begonnen met het Lotto Shirt van Willem Korsten uit 1998. Ik heb altijd het idee gehad om iets moois te doen met mijn verzameling. In de kast laten hangen is erg zonde en wil het juist aan meer mensen laten zien en dit is het resultaat. Toen de site tot leven kwam heb ik de Europese historie, bijzondere momenten en onze helden vastgelegd op deze site. De site is dus meer dan alleen een shirtcollectie geworden.

Foto Kevin Hagens

De Fotograaf

Dennis Daamen is een bevriende fotograaf die ik al een aantal jaar ken. Ik heb hem benaderd om de shirts een visueel leven te geven. Toen ik bij Dennis kwam met het idee was hij meteen enthousiast en heeft zijn medewerking hieraan verleend. We zijn enorm trots op het resultaat. Bekijk ook zijn website http://dennisdaamen.nl

Zonder Vitesse, Verzamelaars, Oud-spelers en Supporters geen site

We bedanken ook graag Vitesse de andere verzamelaars, oud-spelers en supporters die hun shirts ter beschikking hebben gesteld om de tijdlijn kloppend te krijgen. #samenmakenwedehistoriezichtbaar. Heel veel plezier met het bekijken van het resultaat!

Scroll Up