Airborne shirt van Martijn Schouten #37

Verhaal Martijn Schouten. De Airborne wedstrijd is in mijn ogen één van de meest bijzondere wedstrijden van het seizoen, en daar hoort natuurlijk ook een bijzonder shirt bij. 

In 2013 kreeg ik de vraag via het sfeerteam van de SV om een spandoek te ontwerpen voor deze wedstrijd uiteraard voelde ik mij zeer vereerd en ben hiermee aan de slag gegaan. Het beeld dat mij nog het meest bijstond was de groet van onze captain naar de veteraan Johnny Peters. Deze heb ik dus ook gebruikt voor het ontwerp.

foto Paul Meima Vitesse (Bron https://www.veteranendag.nl/verhaal/maarten-van-seggelen/)

Na afloop volgde er vele positieve en leuke reacties, waaronder eentje van de toenmalige Spaanse assistent trainer Albert Capellas. Met hem ben ik toen in contact gekomen via een volgverzoek naar mij toe op Twitter en heeft hij kunnen regelen dat ik een Airborne shirt van Guram Kashia mocht ontvangen. Hoe bijzonder is dat! 

Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt met Vitesse en mocht ik het shirt van Guram zelf in ontvangst nemen. Een bijzondere wedstrijd, een bijzonder moment, een bijzondere speler en bovenal een bijzonder shirt!

Een uniek shirt waar ik nog steeds heel erg blij mee ben.

Scroll Up