Claudemir

Foto FC Update

Bron wikipedia

Geboren in Macaúbas, Claudemir Domingues De Souza begon zijn carrière bij São Carlos, voordat hij bij de Nederlandse club Vitesse kwam in februari 2008. Na twee seizoenen verhuisde hij in juni 2010 naar de Deense club Kopenhagen en de Belgische club Club Brugge in januari 2015. Op 18 juli 2017 tekende Claudemir een contract voor twee seizoenen bij de Saoedische club Al-Ahli. Na slechts één seizoen in Saoedi-Arabië trad hij toe tot de Portugese kant Braga. In januari 2020 verhuisde hij van Braga naar Turkse kant Sivasspor.

Hoe kwam je bij Vitesse terecht?

Het was mijn eerste club in Europa waar ik heel blij mee was en vrienden maakte!

Wat is je hoogtepunt bij Vitesse?

Mijn hoogtepunt is geweest dat ik bij Vitesse twee hele goede seizoenen heb gespeeld … Op hoog niveau!

Als ik aan Vitesse denk denk ik aan…

Als ik aan Vitesse denk, komt Theo Bos altijd in mijn hoofd en mijn vriend Nicky Hofs en vooral dat prachtige stadion Gelredome.

Mooiste wedstrijd?

Mijn beste wedstrijd die ik me altijd herinner was toen we 4-1 van Ajax wonnen. Ik had het geluk 3 assists te maken … en het was een wedstrijd die werd gemarkeerd omdat het tegen een van de grootste teams van Nederland was.

Mooiste shirt?

Het nummer 7 t-shirt zal in mijn hart worden bewaard … en natuurlijk is het Vitesse-t-shirt een van de mooiste ter wereld … Ik zal me altijd de vreugde herinneren die ik had bij Vitesse en de stad Arnhem … en ik droom er nog steeds van om terug te komen en mijn carrière bij Vitesse te beëindigen.

Scroll Up